Silver och silverpriset idagSilver är en ädelmetall och råvara som handlas på världsmarknaden. Priset på silver i förhållande till guld är ganska lågt.

Aktuellt silverpris

Dagens silverpris är 14.34, vilket blir 143.64 kr / OZT (Troy Ounce).
Silverpriset per gram blir: 4.62 kr
För ett kilo (KG) silver blir då priset 4618.13 kr / kg

Priserna uppdaterades 2020-04-08. Angiven dollarkurs för tiden är 10.02 SEK per USD.Vill du lägga upp en prisbevakning för silverpriset?

Fyll i din e-postadress här nedan samt fyll i vid vilken nivå du vill få ett meddelande, vi kommer då att automatiskt skicka ett mail till dig när silverpriset har nått din varningsnivå. Om du anger en nivå som är högre än nuvarande pris kommer vi att maila dig när priset når över eller lika med ditt angivna pris, om du anger ett pris som är lägre än nuvarande pris kommer vi att maila dig när priset blir lägre eller lika med ditt angivna pris

USD/oz

Vill ni se priset på silver och dess utveckling så har ni kommit helt rätt. Handel i silver görs oftast i certifikatform. Då man inte handlar med fysiskt silver utan i form av finansiella instrument, där man kan exponera sig mot silver och silverpriset samt ta position för uppgång eller nedgång i silverpriset.

Silvertackor
Bilden visar stora silvertackor som väger flera kilo styck
Silver.nu - silverprisets utveckling